EAT SLEEP & ENJOY

10 november 2023

De crompouce Rotterdam

Heb jij hem al geproefd? De hype van zowel tiktok als instagram? De overheerlijke moderne variant op de “oude” tompouce?….. De crompouce?! Nee, dan ga ik je in deze blog een vijftal adresjes vertellen in Rotterdam waar je deze, te lekkere crompouce kunt kopen. En is het antwoord Ja, dan heb je er nog een aantal adresjes bij voor als je misschien de smaken met elkaar wil vergelijken. crompouce, crompouce rotterdam, bakkerij van maanen, waar koop je crompouce, wat is een crompouce,

Maar wat is nu eigenlijk een crompouce. Een crompouce is dus de moderne variant op de tompouce. Het is een croissant, welke gevuld is met banketbakkersroom en de topping, dat wil nog weleens verschillen per bakker, is van zoete roze glazuur (mijn favoriet) of van chocolade (ook heel lekker!). Het is dus eigenlijk de ultieme combinatie tussen een tompouce en een croissant..

Voor de lijners onder ons… het aantal calorieen houd ik maar even achterwege, en als je een hele crompouce in je eentje eet, dan kun je makkelijk een maaltijd overslaan, want het is een hele hap :). Ik deel mijn crompouce altijd, en geloof mij, er is altijd wel iemand in de buurt die zich aanbiedt om de andere helft, van deze lekkernij voor zijn rekening wil nemen..

Deze bakkers verkopen de lekkerste crompoucen in Rotterdam

-1- Bakkerij van Maanen

De bedenker, uitvinder van de crompouce, dus alle eer gaat naar bakkerij van Maanen in de Lusthofstraat 73 te Rotterdam. Zonder bakkerij van Maanen was er geen crompouce.. Hier koop je een overheerlijk roombotercroissant gevuld met Zwitserse room en een dakje van roze chocolade…

-2-Jordy’s Bakery

Ook één van mijn favoriete bakkerijen in Rotterdam verkoopt de crompouce, Jordy’s Bakery. Deze hippe bakker vindt je door de gehele stad. Check de website voor alle adressen..

-3- Bakkit

De winnares van Heel Holland bakt, blijft uiteraard niet achter om een geheel eigen versie van de crompouce te bedenken en te verkopen. Haar winkel Bakkit vind je op de Zwaanshals 299 te Rotterdam..

-4- Krozant Rotterdam

Via de hoofdingang van het groothandelsgebouw in Rotterdam, loop je de parkeergarage in (officieel adres; Stationsplein 45 te Rotterdam) om zo bij Krozant Rotterdam te komen. Naast de crompouce nog veel meer heerlijke lekkernijen..

-5- Bakkerij van der Grijn

Aan het Samuel Esmeijerplein 36 te Rotterdam liggen de crompoucen je aan te kijken vanuit de vitrines van bakkerij van der Grijn. Deze bakker verkoopt de crompouce als een mini croissant gevuld met Zwitserse room. Dit is een combinatie van gele room en slagroom en hier gaat een heerlijke zachtzoete fondant drizzle overheen..

Meer tips over Rotterdam

————————-meer tips over het bruisende Rotterdam vind je hier—————————-

Nog meer tips Rotterdam???

Leuke activiteiten in Rotterdam vind je hier..

rotterdam, bakkerij van maanen, waar koop je wat is een rotterdam, bakkerij van maanen, waar koop je wat is een crompouce rotterdam, bakkerij van maanen, waar koop je wat is een

Wie ben ik?

Carola Bakker

Een grote passie van mij is mijn werk als interieurstyliste, maar daarnaast houden wij van reizen, goede restaurants, mooie bestemmingen, luxe hotels en zoveel meer.. Kortom we houden van het goede leven! We komen op zoveel mooie en leuke plekken, dat het zonde is om deze niet met jullie te delen. Kijk rond, lees en laat je vooral inspireren en Geniet met een grote G.

Populair

Ontdek