EAT SLEEP & ENJOY

30 september 2019

About

Over Eat, Sleep & Enjoy..

Leuk dat je meer wilt weten over Eat, Sleep & Enjoy, mijn online magazine over luxe reizen, de beste restaurants & lifestyle..

Mijn naam is Carola Bakker (1972), interieurstyliste van beroep, heb samen met mijn man 2 dochters van 21 en 24 jaar en ik ben dus de oprichtster van het platform Eat, Sleep & Enjoy. 

Eat Sleep & Enjoy is een online reismagazine voor de luxe reiziger en staat boordevol goede, luxe hippe adressen in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Je vindt hier inspiratie voor luxe & mooie hotels, de beste restaurants, en de allerleukste bestemmingen maar ook handige reistips. Dit online magazine is voor iedereen die van de mooie dingen in het leven geniet en net dat beetje “meer” zoekt.

Al jaren maken wij samen of met het gezin mooie luxe reizen in Nederland, Europa of daarbuiten. De weken voorafgaand aan een vakantie of reis struin ik het internet af naar de mooiste hotels (tja, als interieurstyliste “moet” het interieur wel top zijn) de leukste en hipste restaurants, hotspots, excursies en/of shoppingtips

De combinatie van mijn nieuwsgierigheid en smaakgevoel maakt dat ik het vinden van deze te leuke adressen inmiddels goed in de vingers hebt en het delen/fotograferen van deze locaties vind ik het allerleukste om te doen. 

Zo is het idee voor het platform Eat, Sleep & Enjoy geboren.

about Eat Sleep Enjoy

Samenwerken?

Leuk!! Maar het moet uiteraard wel passen bij  Eat, Sleep & Enjoy. We schrijven graag positieve ervaringen en dat kan alleen als wij 100% achter een hotel, restaurant of hotspot staan. Even met elkaar om de tafel of een call inplannen is de beste manier om erachter te komen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Neem vooral contact met ons op, ik ben heel nieuwsgierig wat je eventueel te bieden hebt

Wie ben ik?

Carola Bakker

Een grote passie van mij is mijn werk als interieurstyliste, maar daarnaast houden wij van reizen, goede restaurants, mooie bestemmingen, luxe hotels en zoveel meer.. Kortom we houden van het goede leven! We komen op zoveel mooie en leuke plekken, dat het zonde is om deze niet met jullie te delen. Kijk rond, lees en laat je vooral inspireren en Geniet met een grote G.

Populair

Ontdek